GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο "βόμβα" για τον 85χρονο Λάρι Κινγκ - Οι φήμες για απιστία και το παρασκήνιο

Διαζύγιο παίρνει από την έβδομη σύζυγό του Σόουν Κινγκ έπειτα από 22 χρόνια γάμου ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ. Την είδηση ...

Διαζύγιο παίρνει από την έβδομη σύζυγό του Σόουν Κινγκ έπειτα από 22 χρόνια γάμου ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του στη USA Today. Ο 85χρονος Κινγκ κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Το ζευγάει παντρεύτηκε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου το 1997, μόλις τρεις ημέρες προτού ο Κινγκ υποβληθεί σε επέμβαση για απόφραξη αρτηρίας. Μαζί απέκτησαν δύο γιους τον Τσανς 20 ετών και τον Κάνον 19.

Το ζευγάρι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και το 2010 επικαλούμενο αγεφύρωτες διαφορές ωστόσο μετά επανασυνδέθηκαν.

Ο Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές, τις δύο την ίδια σύζυγο την οποία και χώρισε δύο φορές. Επίσης, έχει άλλα τρία παιδιά. Τον Απρίλιο υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, το ζευγάρι είχε πολλές διαφορές εδώ και χρόνια. Ο Κινγκ κατηγορεί την 59χρονη σύζυγό του για απιστία. Το αξιοπερίεργο είναι ότι τα χαρτιά διαζυγίου έχουν ημερομηνία 6 Ιουνίου ενώ την επόμενη ημέρα η Σόουν μιλώντας στην κάμερα του ΤΜΖ δεν έδειξε να γνωρίζει κάτι για το επικείμενο διαζύγιό της, ενώ αντιθέτως μίλησε για την ανάρρωση του χειρουργημένου συζύγου της.

Μάλιστα, το ΤΜΖ αναφέρει πως η Σόουν εξεπλάγη από την είδηση του διαζυγίου για το οποίο δεν γνώριζε το παραμικρό και το πληροφορήθηκε από το τηλεφώνημα του δημοσιογράφου του site.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση