GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις γυναίκες λήστεψαν 91χρονο στα Ιωάννινα

Στο στόχαστρο τριών γυναικών βρέθηκε 91χρονος στα Ιωάννινα. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να χτυπήσουν τον υπερήλικα προκειμένου να του πάρο...

Στο στόχαστρο τριών γυναικών βρέθηκε 91χρονος στα Ιωάννινα. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να χτυπήσουν τον υπερήλικα προκειμένου να του πάρουν τα χρήματα που είχε στο σπίτι του.

Η ληστεία έγινε το πρωί της Παρασκευής και μέσα στην ίδια μέρα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποίησε τα στοιχεία των τριών γυναικών σχηματίζοντας δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για μία 45χρονη, μία 39χρονη και μία 48χρονη.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανωτέρω γυναικών, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού του 91χρονου και αφού τον απώθησαν με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ ενώ η τρίτη κατηγορούμενη ανέμενε στο εξωτερικό του σπιτιού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση