ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για μια μπριζόλα στη Μύκονο - ΦΩΤΟ

Share it:

Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό αισχροκέρδειας σε ελληνικό νησί, με "φουσκωμένους λογαριασμούς" προστίθεται στις μέχρι σήμερα καταγγελίες, καθώς ο γνωστός πυγμάχος Ρίκι Χάτον που κάνει διακοπές στη Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του, δημοσιοποίησε ότι πλήρωσε 920 ευρώ μόνο για μία μπριζόλα.

Ο Βρετανός πυγμάχος ανήρτησε στο instagram τον επίμαχο λογαριασμό που ανήλθε στο ποσό των 1.927 ευρώ και ειρωνεύεται το κόστος της μπριζόλας.

Να σημειωθεί ότι πλήρωσε 490 ευρώ για ένα μπουκάλι σαμπάνια και 110 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί τύπου προσέκο.

Πάντως, ο ίδιος επικεντρώθηκε στο κόστος της μπριζόλας, που ωστόσο, αποτελεί το εκλεκτότερο ιαπωνικό βοδινό κρέας. Ο Ρίκι δεν πτοήθηκε και συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση