GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πικάντικη" αποκάλυψη από την Πάμελα Άντερσον - Τι έχει κάνει το θρυλικό μαγιό του Baywatch - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρξε η απόλυτη φαντασίωση των εφήβων ολόκληρου του πλανήτη. Όλα τα βλέμματα καρφώνονταν στη μικρή οθόνη όταν η ξανθιά ναυαγοσώστρια...

Υπήρξε η απόλυτη φαντασίωση των εφήβων ολόκληρου του πλανήτη. Όλα τα βλέμματα καρφώνονταν στη μικρή οθόνη όταν η ξανθιά ναυαγοσώστρια του Baywatch, Σι Τζέι εμφανιζόταν με αυτό το καυτό ολόσωμο μαγιό που με το ζόρι συγκρατούσε τις πληθωρικές καμπύλες της.

Και παρ' όλο που έχει 20 ολόκληρα χρόνια να το φορέσει για τηλεοπτικές ανάγκες, η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι το κόκκινο, θρυλικό μαγιό αποτελεί βασικό κομμάτι της ερωτικής της ζωής.

Μιλώντας στους New York Times η Πάμελα προχώρησε σε μια πικάντικη αποκάλυψη λέγοντας ότι συνηθίζει να το φορά και να εμφανίζεται στους συντρόφους της με αυτό το μαγιό ανεβάζοντας τη θερμοκρασία κατακόρυφα. Άλλωστε, αποτελεί την ενσάρκωση των φαντασιώσεών τους.

"Μπαίνω στην ντουζιέρα με το μαγιό και βρέχομαι και μετά τους ορμάω όπου τους πετύχω μέσα στο σπίτι, εντελώς βρεγμένη" αποκάλυψε στους ΝΥΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση