GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BBC Sport: Μπάρτσα και Παρί συμφώνησαν για Νεϊμάρ

Το σίριαλ Παρί-Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με το BBC Sport, η Μπαρτσελόνα βρήκε επί τέλους το κατάλ...

Το σίριαλ Παρί-Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με το BBC Sport, η Μπαρτσελόνα βρήκε επί τέλους το κατάλληλο «πακέτο» έπειται από πολλές προσπάθειες και έκαμψε τις αντιστάσεις της Παρί σεν Ζερμέν, με τον Νεϊμάρ να προβάρει και πάλι τα μπλαουγκράνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για να πειστούν οι Παριζιάνοι το χρηματικό ποσό της μεταγραφής έφτασε τα 200 εκατ. ευρώ, την ώρα που προβλέπεται η απόκτηση των Ουσμάν Ντεμπελέ, Ιβάν Ράκιτιτς και Ζαν Κλερ Τοντιμπό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal, την ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απειλητικά, είναι η συγκατάθεση των τριών ποδοσφαιριστών. Όταν όμως διακυβεύονται τέτοια ποσά και μια τέτοια μετακίνηση, το πιθανότερο είναι να καμφθούν οι όποιοι δισταγμοί εκ μέρους τους.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση