GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους στη Φιλαδέλφεια - Έξι τραυματίες - ΦΩΤΟ - BINTEO

Ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε σπίτι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και είχε τραυματίσει τουλάχιστον έξι αστυνομικούς συνελήφθη από άνδρε...

Ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε σπίτι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και είχε τραυματίσει τουλάχιστον έξι αστυνομικούς συνελήφθη από άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων εισέβαλαν στο σπίτι και με τη χρήση δακρυγόνων έθεσαν τον ένοπλο υπό κράτηση και σημείωσε ότι οι τρεις πολίτες και οι δύο αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κρίση άρχισε όταν άνδρες της πήγαν να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας που σχετιζόταν με διακίνηση ναρκωτικών στη συνοικία Νάισταουν-Τιόγκα και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί.

Το νέο περιστατικό καταγράφεται έπειτα από μία σειρά επιθέσεων ενόπλων στις Πολιτείες της Καλιφόρνιας, του Τέξας και του Οχάιο όπου χρησιμοποιήθηκαν ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: AP, Reuters, WPVI

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail/Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση