GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO που κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο του Σιάτλ προκαλώντας τον φόβο αλλά και την έκπληξη στους οδηγούς...

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο του Σιάτλ προκαλώντας τον φόβο αλλά και την έκπληξη στους οδηγούς.

Το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και ο πιλότος οδηγήθηκε στην απόφαση αναγκαστικής προσγείωσης, η οποία έγινε σε έναν αυτοκινητόδρομο ο οποίος είχε πολλή κίνηση εκείνη την ώρα. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά των οδηγών που κατάλαβαν ότι το αεροπλάνο είχε πρόβλημα, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ένας οδηγός αυτόπτης μάρτυρας είπε, «το είδα να έρχεται κατά πάνω μου και άγγιξα λίγο το φτερό του». Τότε κατάλαβε τι πήγε να συμβεί και βοήθησε ώστε να διακοπεί η κυκλοφορία και να προσγειωθεί το αεροπλάνο με ασφάλεια.

Ο πιλότος μόλις προσγειώθηκε βγήκε από το αεροπλάνο, ανέφερε ότι υπήρχε βλάβη και από εκεί και πέρα οι αστυνομικοί ανέλαβαν να απομακρύνουν το αεροσκάφος από τον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή πληροφοριών: 7news.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση