GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ του Κικίλια! ΑΠΕΙΛΕΣ για τον ΕΟΠΥΥ και μετά ...διακοπές με την Μπαλατσινού στην Σέριφο

Giannis Efstathiou   Να κλείσει τον ΕΟΠΥΥ απείλησε τα στελέχη του ο υπουργός Υγείας κύριος Κικίλιας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο...

Giannis Efstathiou 

Να κλείσει τον ΕΟΠΥΥ απείλησε τα στελέχη του ο υπουργός Υγείας κύριος Κικίλιας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Οργανισμό!! Κι ως αιτία ψέλλιζε πως δεν έχουν ...καταμετρήσει τις γάζες στον "Ευαγγελισμό"!!

Αν θεωρεί ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης ο ΕΟΠΥΥ, ας βγει να το πει δημόσια και να τον κλείσει, αντί να απειλεί λειτουργώντας αυταρχικά!! Αλλά να τον κλείσει, όχι να τον αλλάξει με δικούς του ανθρώπους!!

Πάντως από ό,τι καταλαβαίνω ένας από τους γιατρούς μάλλον δεν κινδυνεύει!! :)  Καθώς είναι επίσης πανύψηλος, αν και ουδέποτε έπαιξε μπάσκετ (όπως ο κύριος Κικίλιας) κι αυτό εντυπωσίασε τον κύριο υπουργό Υγείας, καθώς ασχολήθηκε αρκετά μαζί του, στεκόταν δίπλα του και προσπαθούσε να συγκρίνει τους ώμους του με τους δικούς του, για να δει ποιος είναι πιο ψηλός!!! :)

Μετά πάντως από την επίσκεψή του στον ΕΟΠΥΥ, πήρε τη σύζυγό του κυρία Μπαλατσινού κι αναχώρησαν για τη Σέριφο, επιλέγοντας μάλιστα την παραλία του Λια, εκεί που -κατά σύμπτωση- έχει σπίτι ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου!! Και πολύ καλά έκανε βεβαίως (καθώς πήγε πριν από την πύρινη καταστροφή στην Ελαφόνησο)!! Αλλωστε είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσω πολιτικό -όσο ψηλά κι αν βρίσκεται- ότι πήγε για διακοπές, καθώς κάτι τέτοιο το θεωρώ ύψιστο και υποκριτικό λαϊκισμό!!

Αρκεί βεβαίως κάθε πολιτικός (και δη οι ηγέτες) να βρίσκουν τον τρόπο να δημοσιοποιούν πού βρίσκονται για διακοπές κι αν πρόκειται για κυβερνώντες, να είναι έτοιμοι να επανέλθουν στο πόστο τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, εφόσον το επιβάλουν οι περιστάσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση