GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγκαλιές με μυστηριώδη γυναίκα για τον πρώην της Τζένιφερ Άνιστον - ΦΩΤΟ

Έξω από το μπαρ που ο ίδιος άνοιξε με κάποιους φίλους στις 19 Ιουλίου "κατέγραψε" ο φωτογραφικός φακός τον Τζάστιν Θερού να...

Έξω από το μπαρ που ο ίδιος άνοιξε με κάποιους φίλους στις 19 Ιουλίου "κατέγραψε" ο φωτογραφικός φακός τον Τζάστιν Θερού να αγκαλιάζεται... περιπαθώς με μυστηριώδη μελαχρινή γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Άνιστον στις 15 Φεβρουαρίου 2018 ούτε εκείνη αλλά ούτε κι αυτός έχει θεαθεί δημόσια με κάποια νέα σύντροφο. Οπότε οι παπαράτσι παραμονεύουν για μια καυτή νέα φωτό.

Ο σταρ επανασυνδέθηκε στο τέλος του περασμένου μήνα με την Άνιστον για να θρηνήσουν μαζί τον χαμό της σκυλίτσας του Ντόλι που την είχαν υιοθετήσει μαζί και στη συνέχεια επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όπου ζει.

Αφού αγκάλιασε τη μυστηριώδη γυναίκα, της κάλεσε ένα ταξί και περίμενε για εκείνη να φύγει για να επιστρέψει στο εσωτερικό του μπαρ.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση