GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Σκιάθο η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας με πολυτελές καταμαράν

Στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για διακοπές η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Σύμφωνα με δημο...

Στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για διακοπές η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ταχυδρόμος'', αρκετοί Vips και γαλαζοαίματοι επιλέγουν τη Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τις περισσότερες φορές. Το ίδιο συνέβη και τις προηγούμενες μέρες με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας καθώς βρέθηκαν στο νησί χωρίς να τους αντιληφθούν οι ντόπιοι.

Tα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκαν το νησί με πολυτελές καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων αντίστοιχα και έμειναν δύο μέρες, κάνοντας διακοπές incognito.

Όσοι τους μίλησαν κάνουν λόγο για άτομα πολύ ευγενικά, τα οποία διακρίνονται για την απλότητά τους και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν επίδειξη πλούτου.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, τα δέκα μέλη της βασιλικής παρέας, απόλαυσαν θαλασσινές λιχουδιές σε παραλιακή ψαροταβέρνα, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την απλότητά τους. Δύο ταξί τους παρέλαβαν από το πολυτελές σκάφος που ήταν δεμένο στο παλιό λιμάνι και τους μετέφεραν στην παραλιακή ψαροταβέρνα όπου απόλαυσαν το γεύμα τους.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Δήμο Καβούρη τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας επέλεξαν για το γεύμα τους φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών. «Ήταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου» είπε ο κ. Καβούρης.

Εντυπωσιακό είναι, εξάλλου, το γεγονός ότι σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων βρέθηκαν στο νησί του Παπαδιαμάντη μέλη διάσημων βασιλικών οικογενειών, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια, με διακριτικότητα στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso MS Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω.

Το καλοκαίρι πάντως συνεχίζεται και όπως εκτιμούν επαγγελματίες του νησιού οι βασιλικές αφίξεις ενδεχομένως θα συνεχιστούν, σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση