GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από την εισβολή των ΜΑΤ στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ στα Εξάρχεια...

Κλιμακώνεται η ένταση στην περιοχή των Εξαρχείων μετά τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων στις οποίες φιλοξενούνταν πρόσφυγες. Το βράδ...

Κλιμακώνεται η ένταση στην περιοχή των Εξαρχείων μετά τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων στις οποίες φιλοξενούνταν πρόσφυγες.
Το βράδυ της Πέμπτης έλαβαν χώρα νέα επεισόδια στην πλατεία Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ. Η Αναρχική Ομοσπονδία κατήγγειλε πως άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά και δακρυγόνα μέσα στον χώρο ο οποίος ήταν γεμάτος με κόσμο ενώ έσπασαν την τζαμένια πόρτα του κτιρίου. Η περιοχή ήταν γεμάτη με πολύ κόσμο καθώς διεξαγόταν φεστιβάλ. Πληροφορίες ανέφεραν ακόμη πως ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Στα βίντεο καταγράφεται η στιγμή της επιχείρησης με άνδρες των ΜΑΤ να φωνάζουν προς τους συγκεντρωμένους να κατεβάσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να μην καταγράφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση