GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορμονικό το θέμα της... απιστίας - Δείτε τι αποκαλύπτει νέα μελέτη - ΦΩΤΟ

Καθαρά ορμονικό φαίνεται ότι είναι η απιστία, σύμφωνα με επιστήμονες. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης ανακάλυψαν ότι μεγαλύτε...

Καθαρά ορμονικό φαίνεται ότι είναι η απιστία, σύμφωνα με επιστήμονες. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης ανακάλυψαν ότι μεγαλύτερα ποσοστά απιστίας μεταξύ των ανδρών που είχαν αυξημένα επίπεδα της τεστοστερόνης, ενώ εκείνοι με τα χαμηλότερα εμφανίζονταν περισσότερο αδιάφοροι.

Οι ειδικοί, όπως αναφέρει η dailymail, ζήτησαν από 224 υγιείς μεσήλικες άνδρες που βρίσκονταν σε σταθερές σχέσεις για περισσότερα από 20 χρόνια να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων αναφορικά με τη συχνότητα που απατούσαν τη σύντροφό τους. Στη συνέχεια τους πήραν δείγματα σάλιου για να μετρήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την υποψία τους, ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ των δύο.

Έτσι, εξηγείται και επιστημονικά γιατί οι άνδρες θεωρούνται το πιο άπιστο φύλο.

"Τα πιο υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης σχετίζονται με τη σεξουαλική επιθυμία και την απιστία. Οι άνδρες παράγουν κατά μέσο όρο έξι φορές περισσότερη τεστοστερόνη από τις γυναίκες και παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά απιστίας" αναφέρουν οι ερευνητές στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Biological Psychiatry.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση