GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον Μπόρις Τζόνσον: Έβαλε το πόδι του πάνω σε τραπεζάκι στο Μέγαρο των Ηλυσίων - ΦΩΤΟ

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δείχνει τον Βρετανό Πρωθυπουργό να βάζει το πόδι του, πάνω σε έπιπλο, εντός του Μεγάρου των Ηλυ...

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δείχνει τον Βρετανό Πρωθυπουργό να βάζει το πόδι του, πάνω σε έπιπλο, εντός του Μεγάρου των Ηλυσίων, την ώρα που συνομιλούσε με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μπόρις Τζόνσον μπορεί να άργησε περίπου ένα μήνα να κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως Πρωθυπουργός της Βρετανίας, ωστόσο, αισθάνθηκε γρήγορα... σαν στο σπίτι του, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Βρετανός εθεάθη να κάνει αστεία μπροστά στις κάμερες και να ξεκουράζει το πόδι του στο τραπεζάκι, λίγο πριν αρχίσει να χαιρετάει από μακριά τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο δωμάτιο. Όλη αυτή την ώρα, ο Γάλλος πρόεδρος παρακολουθούσε τα καμώματα του προσκεκλημένου του.

Η φωτογραφία του Μπόρις Τζόνσον κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια των χρηστών των social media, που μιλούν για αγένεια του Βρετανού Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση