GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός έπιασε "στα πράσα" διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη

Στα "πράσα" έπιασε διαρρήκτη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος εντόπισε τον δράστη στην πολυκατοικία του, την ώρα που έ...

Στα "πράσα" έπιασε διαρρήκτη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος εντόπισε τον δράστη στην πολυκατοικία του, την ώρα που έβγαινε από διαμέρισμα κρατώντας στα χέρια του χρυσαφικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή του στην οικοδομή όπου διαμένει, στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκε να βγαίνει από διαμέρισμα άγνωστος μεσήλικας άντρας, ο οποίος είχε στα χέρια του χρυσαφικά.

Ακολούθησε καταδίωξη και ο δράστης ακινητοποιήθηκε, για να συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο.

Στην κατοχή του 47χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατσαβίδι, λάμα, κλειδί, μεταλλικά ομοιώματα κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος με ακόμη δύο συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει και δεύτερο διαμέρισμα της οικοδομής.

Σημειώνεται ότι, κατά το παρελθόν, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει τις Αρχές για συναφή αδικήματα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση