GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Δεν ξέρω αν παρακολουθούσε ή δεν παρακολουθούσε ο Ρουμπάτης της ΕΥΠ - Τι λέει για το άσυλο

Στο θέμα της ΕΥΠ και τον Γιάννη Ρουμπάτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης είπε &qu...

Στο θέμα της ΕΥΠ και τον Γιάννη Ρουμπάτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε "εάν παρακολουθούσε τότε ηθελημένα είπε ψέματα ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα στο Eurogroup της Ρίγας στις 24 Απριλίου 2015, που δεν έγιναν» και πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο "Θέμα 104,6":

«Η καταγγελία μου, είναι ότι ο κ. Ρουμπάτης παραπλάνησε υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης, όσον αφορά συγκεκριμένα πράγματα που έγιναν ιδίως στο Eurogroup της Ρίγας στις 24 Απριλίου. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, άλλο να λες ότι παρακολουθώ, ακούω και άλλο να λες, -και αυτή είναι η καταγγελία μου - ότι πήγε ο αρχηγός της ΕΥΠ και είπε σε συγκεκριμένους υπουργούς, ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση του Eurogroup που δεν έγιναν ποτέ. Εγώ δεν ξέρω εάν παρακολουθούσε ή δεν παρακολουθούσε. Εάν παρακολουθούσε τότε ηθελημένα είπε ψέματα ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα στο Eurogroup που δεν έγιναν και όταν τον εγκάλεσα μπροστά στους υπόλοιπους, εκείνος έκανε ότι δεν καταλαβαίνει και εγώ την ίδια μέρα, επειδή τα ηχογραφούσα, για να ξέρετε τι ειπώθηκε, μετέφερα τις ηχογραφήσεις ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα σε στικάκια τα οποία μετέφερα σε όλο το υπουργικό συμβούλιο».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τάχθηκε κατά των προωθούμενων αλλαγών από τη Νέα Δημοκρατία. «Θα καταψηφίσουμε αυτά που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία. Το να αλλάζει αναδρομικά τον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι δήμοι, το να σπας το συμβόλαιο που έχουν με τους πολίτες αναδρομικά, δεν μπορεί να γίνεται», ανέφερε.

Ο γραμματέας του Μέρα25 εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα του ασύλου, προτάσσοντας την πρόταση του κόμματός του «για ένα πανεπιστημιακό σώμα που θα είναι υπάλληλοι του πανεπιστημίου, καλά εκπαιδευμένοι, που θα λογοδοτούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα και θα περιφρουρούν το πανεπιστήμιο». Εκείνοι όπως είπε θα είναι που θα κρίνουν εάν χρειαστεί να μπει η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση