GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια

«Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια», «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ», α...

«Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια», «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία που απεικονίζει την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής με άδεια έδρανα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση». Προσθέτει ότι «καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους».

«Και νομοθετούν καθ΄ υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια», σχολιάζει για την κυβέρνηση, για να συμπληρώσει πως «ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ», σχολιάζει καταληκτικά ο κ. Τσίπρας.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση