GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση φύλακας μεταφορικής εταιρείας που δέχτηκε επίθεση από διαρρήκτες - ΦΩΤΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας υπάλληλος σεκιούριτι, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δρά...

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας υπάλληλος σεκιούριτι, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δράστες που εισέβαλαν σε γραφεία μεταφορικής εταιρίας, τα ξημερώματα, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στην προσωπική του σελίδα στο facebook, πέντε άτομα παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες, αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν με θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές.

Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι!!!!!».

Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση