GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε γνωστή ηθοποιός έπειτα από μάχη με τον καρκίνο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα 80 της χρόνια κι έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός Βάλερι Χάρπερ. Έγινε ευρύτερα ...

Στα 80 της χρόνια κι έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός Βάλερι Χάρπερ.

Έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της στο σόου "Μέρι Τάιλερ Μουρ" και τη σειρά "Ρόντα", Διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα το 2009 και το 2013 με καρκίνο στον εγκέφαλο, οπότε της είπαν ότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τη δική της μάχη.

Στις 24 Αυγούστου που ήταν τα γενέθλιά της, οι διαχειριστές των social media έγραψαν ότι πέρασε πολύ όμορφα την ημέρα της και είχε πολύ καλή διάθεση. Η βραβευμένη, τέσσερις φορές με ΕΜΜΥ καθώς και με Χρυσή Σφαίρα, ηθοποιός "έφυγε" στις 30 Αυγούστου, μόλις έξι ημέρες μετά που συμπλήρωσε τα 80 της χρόνια κι έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας σε μονάδα φροντίδας. Είχε παντρευτεί δύο φορές, ενώ με τον δεύτερο σύζυγό της Τόνι Κατσιότι, ήταν παντρεμένη από το 1987. Είχε μία κόρη 36 χρονών.

Η οικογένεια της Νεοϋορκέζας σταρ επιβεβαίωσε στο ABC 7 του Λος Άντζελες ότι η σταρ είχε φύγει από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής χωρίς ωστόσο να αναφέρει αιτία θανάτου.

1 σχόλιο

  1. ارمنستان (Armenia) که با نام رسمی جمهوری ارمنستان شناخته می‌شود، کشوری است در قفقاز جنوبی که از شمال با گرجستان، از جنوب با ایران و نخجوان، از غرب با ترکیه و از شرق با جمهوری آذربایجان هم مرز است. پایتخت ارمنستان شهر ایروان می‌باشد. مردم این کشور به زبان ارمنی صحبت می‌کنند و دین اکثریت آن‌ها مسیحیت است.

    سفر زمینی ارمنستان

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση