GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η... σούπερ γιαγιά ολοκλήρωσε με επιτυχία τον διάπλου Κεφαλονιάς - Κυλλήνης με τη σανίδα της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στην παραλία της Κυλλήνης έφτασε στις 17:57 το απόγευμα, από την Σκάλα Κεφαλονιάς, η 81χρονη windsurfer Αναστασία Γερολυμάτου. Η 81χρον...

Στην παραλία της Κυλλήνης έφτασε στις 17:57 το απόγευμα, από την Σκάλα Κεφαλονιάς, η 81χρονη windsurfer Αναστασία Γερολυμάτου.
Η 81χρονη «δάμασε» τα κύματα του Ιονίου πελάγους και μαζί με την αγαπημένη της ιστιοσανίδα μετά από περίπου έξι ώρες στη θάλασσα έφθασε στην παραλία της Κυλλήνης, διανύοντας απόσταση 18 ναυτικών μιλίων.

Την 81χρονη, καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού της, συνόδευαν δύο σκάφη υποστήριξης.
Η Αναστασία Γερολυμάτου κατά την άφιξη της, στην παραλία της Κυλλήνης δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι "Μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα, ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, που το είχα από μικρό παιδάκι. Έκανα περίπου 6 ώρες μέσα στη θάλασσα αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα".
"Παραδίδω τη σκυτάλη τώρα στους νέους με μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους, ό,τι δυσκολίες και να έχουν. Τους καλώ να αγαπήσουν την θάλασσα και στόχος μου είναι να μάθω στα νέα παιδιά να κάνουν windsurf".
"Είμαι φοβερά χαρούμενη, ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριξε και με περίμενε να τερμάτισε, ήρθε κόσμος μέχρι και από τα Ιωάννινα για εμένα, αυτό με συγκίνησε πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση