GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού: Αποδείχθηκε η αθωότητά μου, είμαι περήφανος

Στην πορτογαλική τηλεόραση μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την απαλλαγή του από την κατηγορία βιασμού καθώς η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε...

Στην πορτογαλική τηλεόραση μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την απαλλαγή του από την κατηγορία βιασμού καθώς η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε την καταγγελία της.

Ο άσος της Γιουβέντους είπε ότι το 2018 ήταν η δυσκολότερη χρονιά του σε προσωπικό επίπεδο μετά τις καταγγελίες του πρώην μοντέλου που τον κατέστησαν αντικείμενο έρευνας στη Νεβάδα για φερόμενο περιστατικό βιασμού που συνέβη το 2009 σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Όσο διάστημα διήρκεσε η έρευνα ο Ρονάλντο επέμενε ότι ήταν αθώος και δεν είχε καμία σχέση με αυτό το περιστατικό, ενώ τελικά η Μαγιόρκα απέσυρε την καταγγελία της.

"Όταν οι άνθρωποι αμφισβητούν την τιμή σου, σε πληγώνει. Πονά κυρίως γιατί έχεις μεγάλη οικογένεια, σύζυγο και ένα έξυπνο παιδί που καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν αισθάνομαι άνετα να εκφραστώ. Αλλά άλλη μια φορά η αθωότητά μου αποδείχθηκε και είμαι περήφανος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση