GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πρόκληση από τη Μέγκαν Μαρκλ - Το μυστικό ταξίδι στην Ίμπιζα

Υπό άκρα μυστικότητα η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο 3 μηνών γιος τους Άρτσι ταξίδεψαν στην Ίμπιζα της Ισπανίας για ολιγοήμερε...

Υπό άκρα μυστικότητα η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο 3 μηνών γιος τους Άρτσι ταξίδεψαν στην Ίμπιζα της Ισπανίας για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου η Δούκισσα του Σάσεξ να γιορτάσει τα γενέθλιά της, στις 4 Αυγούστου.

Η Μέγκαν έχει πυροδοτήσει σειρά αντιδράσεων από τους Βρετανούς πολίτες για τα πολυτελή και ακριβά γούστα και επιλογές της και αυτό το ταξίδι δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό τζετ. Η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι διέμεινε σε ιδιωτική βίλα με τη συνοδεία αυστηρής ασφάλειας και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κοινών θνητών. Το μίνι-διάλειμμα διήρκεσε έξι ημέρες.

Καθώς είχαν την προσωπική τους ασφάλεια μαζί δεν χρειάστηκαν τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό. Σίγουρα η Ίμπιζα έχει ιδιαίτερη θέση στις αναμνήσεις της Μέγκαν καθώς εκεί ταξίδεψε πρώτη φορά το 2016, πριν γνωρίσει τον πρίγκιπά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση