GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφώνησε με Κολομβιανό επιθετικό ο Παναθηναϊκός - ΒΙΝΤΕΟ

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε με τον 19χρονο Κολομβιανό Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι τ...

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε με τον 19χρονο Κολομβιανό Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το Youth League με την Κ 19 της Πόρτο και έμεινε ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα.

Ο 19χρονος Περέα έχει ύψος 1.84, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να παίξει και πιο πίσω, ως δεύτερος επιθετικός ή πίσω από τον επιθετικό.

Ο Κολομβιανός είχε εντοπιστεί από το δίκτυο σκάουτινγκ της Πόρτο και είχε ενταχθεί στους «Δράκους» το καλοκαίρι του 2018 από την Εσκοφουτουπέρ της πατρίδας του.

Μολονότι δεν έπαιξε στη φάση των ομίλων του Youth League, το οποίο πέρυσι κατέκτησε η ομάδα του Οπόρτο, χρησιμοποιήθηκε στα νοκ άουτ και μάλιστα αγωνίστηκε 90 λεπτά στον τελικό με την Τσέλσι, πανηγυρίζοντας στο τέλος με τη σημαία της πατρίδας του.

Οι «πράσινοι» παρακολούθησαν την περίπτωσή του και αποφάσισαν ότι είναι ένας επιθετικός με σημαντικές προοπτικές, ο οποίος μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα.

Έτσι, συμφώνησαν προφορικά μαζί του και μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση