GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσε νεκρός έπειτα από καβγά για ξαπλώστρα στη Ρόδο - Τι δήλωσε η κόρη του

Νεκρός έπεσε ένας 65χρονος άνδρας στη Ρόδο, έπειτα από καβγά για ξαπλώστρα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενείς του στη «Ροδιακή». Τ...

Νεκρός έπεσε ένας 65χρονος άνδρας στη Ρόδο, έπειτα από καβγά για ξαπλώστρα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενείς του στη «Ροδιακή».

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κεντρική παραλία της Ρόδου, ανάμεσα στον 65χρονο και δύο αλλοδαπούς, συγγενικά πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία επρόκειτο να νοικιάσουν ξαπλώστρα στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αλλοδαποί όταν τους ζητήθηκε από την υπεύθυνη των ομπρελών να καταβάλλουν το αντίτιμο της ομπρέλας αρνήθηκαν. Τότε μεσολάβησε ο 65χρονος, τον οποίο η αλλοδαπή φέρεται να χαστούκισε ενώ και με τους δύο φέρεται να είχε έντονη λογομαχία.

Έπειτα ο άτυχος άνδρας απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το όχημα του, όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.

Όπως δήλωσε η κόρη του, μιλώντας στη «Ροδιακή», υπέστη κατά πάσα πιθανότητα «καρδιακό επεισόδιο» και κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλλε μήνυση, ενώ προτίθεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζητά να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση