GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο Μονάχου - Επιβάτης πέρασε από θύρα έκτακτης ανάγκης

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Μονάχου όταν επιβάτης πέρασε κατά λάθος από μια έξοδο κινδύνου. Η αστυνομία σταμάτησε το τσεκ-ιν και...

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Μονάχου όταν επιβάτης πέρασε κατά λάθος από μια έξοδο κινδύνου. Η αστυνομία σταμάτησε το τσεκ-ιν και εκκένωσε το κτίριο για να αναζητήσει τον επιβάτη, ενώ η διοίκηση του αεροδρομίου ακύρωσε 130 πτήσεις.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως χρειάσθηκε να δώσει εντολή να βγουν οι πάντες από το αεροδρόμιο, περιλαμβανομένων των επιβατών που είχαν ήδη περάσει τους ελέγχους ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν είχαν μείνει πίσω επικίνδυνα αντικείμενα.

Ο αγνοούμενος επιβάτης, ένας Ισπανός που άνοιξε μια θύρα έκτακτης ανάγκης στο τέρμιναλ 2 του αεροδρομίου, βρέθηκε αργότερα στο τέρμιναλ 1. Το τσεκ-ιν επαναλήφθηκε έπειτα από διακοπή τεσσάρων ωρών, η οποία οδήγησε σε σημαντικές καθυστερήσεις στο υπόλοιπο της ημέρας, ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου μοίρασαν φιάλες νερού στους επιβάτες που περίμεναν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση