GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έγινε πρόταση να παίξει στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις με τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν μέλος της βασιλικής οικογένειας...

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις με τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει σε αυτήν.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Independent η πρόταση έγινε στον πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ιδέα για τη συγκεκριμένη πρόταση “γεννήθηκε” μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στα στούντιο Pinewood όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή δεν θα είναι το πρώτο βασιλικό μέλος που κάνει κοινή εμφάνιση με τον Βρετανό πράκτορα. Το 2012 η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνοδεύονταν από τον Τζέιμς Μποντ - Ντάνιελ Κρεγκ.

Πάντως οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Κάρολος αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, The Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση