GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα ανανεώνονται τα διπλώματα της οδήγησης - Τι αλλάζει - Ποιοι εξαιρούνται

Ανανέωση με ιατρικές εξετάσεις πιθανότατα περισσότερες από αυτές που ορίζονται για μικρότερες ηλικίες θα γίνεται η ανανέωση διπλωμάτω...

Ανανέωση με ιατρικές εξετάσεις πιθανότατα περισσότερες από αυτές που ορίζονται για μικρότερες ηλικίες θα γίνεται η ανανέωση διπλωμάτωνοδήγησης για άτομα που έχουν συμπληρώσει το 74 έτος της ηλικίας τους.

Την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου χορήγησης που ψηφίστηκε το 2018 και προβλέπει επανεξέταση στη ικανότητα οδήγησης για αυτές τις ηλικίες προανήγγειλε ο ο αρμόδιος υπουργός , Αχ Καραμανλής.

Χθες επίσης υπέγραψε εγκύκλιο με την οποία παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου η ισχύς των διπλωμάτων οδήγησης για οδηγούς που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και θα καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι που έχουν ήδη κριθεί απορριπτέοι σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για τους οποίες θα συνεχίσει να εφαρμόζεται η διαδικασία νέου –υπό προθεσμία καθώς φαίνεται-θεσμικού πλαισίου.

Με πληροφορίες από την "Εφημερίδα των Συντακτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση