GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και της παρουσίας του Αλέξ...

Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, στις 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα με συμμετοχή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του προέδρου Μιχάλη Καλογήρου, και του εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Για το σκοπό αυτό την ερχόμενη Τρίτη 27/8 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύουν ότι “η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση