GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματική διάσωση κολυμβήτριας στο Ρέθυμνο - Παρασύρθηκε στα ανοικτά με κατεύθυνση τη Γαύδο - ΦΩΤΟ

Μεγάλη περιπέτεια έζησε μία 59χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων και των ρευμάτων παρασύρθηκε με κατεύθυνσ...

Μεγάλη περιπέτεια έζησε μία 59χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων και των ρευμάτων παρασύρθηκε με κατεύθυνση τη Γαύδο.

Η γυναίκα είχε μεταβεί σε μικρό κόλπο μεταξύ των παραλιών του Πλακιά και της Σούδας στα νότια του Ρεθύμνου, προκειμένου να κολυμπήσει.

Η γυναίκα ενώ ήταν μέσα στην θάλασσα, ξαφνικά χάθηκε, με αποτέλεσμα οι φίλοι της να αρχίσουν να την αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα.

Αμέσως ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές και δόθηκε εντολή να ξεκινήσει ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκαν και ναυαγοσώστες από τον Πλακιά, καθώς στην παραλία της Σούδας δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες.

Οι ναυαγοσώστες – αδέλφια – Νίκος και Μιχάλης Ριτζάκης πήραν τα τζετ σκι και ξεκίνησαν την αναζήτηση της 59χρονης.

Ευτυχώς μετά από λίγο την εντόπισαν να έχει παρασυρθεί στα ανοιχτά. Οι ναυαγοσώστες την περισυνέλλεξαν και την μετέφεραν στην παραλία, ενώ η 59χρονη τους αγκάλιασε με ευγνωμοσύνη.

Πηγή/ΦΩΤΟ: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση