GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς ενόψει Κράσνονταρ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Κράσνονταρ είχε σε πρώτο πλάνο την... κλασική ενδεκάδ...

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Κράσνονταρ είχε σε πρώτο πλάνο την... κλασική ενδεκάδα των προηγούμενων αγώνων και με βασικό τον Μπουχαλάκη. Επίσης έκανε δοκιμή και με τον Καμαρά, αλλά θα αποφασίσει οριστικά ανήμερα του αγώνα.

Η... κλασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα είναι με Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στο κέντρο, Ποντένσε και Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον επιθετικός Γκερέρο. Αυτή ήταν και η βασική δοκιμή του Πέδρο Μαρτίνς στην σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Υπήρξε και δοκιμή με τον Καμαρά ως παρτενέρ του Γκιγιέρμε και φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις ανήμερα του ματς για τα πλέι οφ του Champions League.

Πηγή : filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση