GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρισμός-βόμβα στο Χόλιγουντ - Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου - ΦΩΤΟ

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Μάιλι Σάιρους επτά μήνες μόλις μετά τον γάμο τους. Ήταν κάτι οι δηλώσεις της Μάι...

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Μάιλι Σάιρους επτά μήνες μόλις μετά τον γάμο τους. Ήταν κάτι οι δηλώσεις της Μάιλι ότι δεν έχει απαρνηθεί τις γυναίκες, λίγο η αποστασιοποίησή της, λίγο ότι ο γάμος της είναι ελεύθερος ώσπου ήρθε κι έδεσε το... γλυκό με τις φωτογραφίες της popstar να φιλιέται σε σκάφος με την πρώην του Μπρόντι Τζένερ.

Η ίδια η Μάιλι ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον διάσημο ηθοποιό λέγοντας ότι αποφάσισαν και οι δύο να αφοσιωθούν στον εαυτό τους και την καριέρα τους αφού βρίσκονται σε διαδικασία αυτοεξέλιξης οι ίδιοι ως προσωπικότητες. Βέβαια, η ίδια φιλιόταν με την Κέιτλιν Κάρτερ σε σκάφος κατά τις διακοπές κοριτσιών στη Λίμνη Κόμο την Παρασκευή.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Λίαμ, τα γενέθλια του οποίου είναι σήμερα, βρισκόταν στην Αυστραλία μαζί με τον αδερφό του Κρις Χέμσγουορθ. Η Μάιλι δηλώνει ότι είναι πανσεξουαλική, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι έλκεται σεξουαλικά από γυναίκες.

Το ζευγάρι είχε σχέση από το 2010 και είχε αρραβωνιαστεί τον Ιούνιο του 2012 για να χωρίσει τον Σεπτέμβριο του 2013 ώσπου επανσυνδέθηκε το 2016. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση