GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Χρυσικόπουλος - Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λίνος Χρυσικόπουλος με την «Ένωση» να ανακοινώνει την απόκτηση του 26...

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λίνος Χρυσικόπουλος με την «Ένωση» να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε αργά χθες τη νύχτα στην Αθήνα και σήμερα (24/08) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2022".

Βιογραφικό:

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Φαίακα Κέρκυρας. Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με τον Άρη.

Τον Ιούλιο του 2011, πήρε μεταγραφή στην ιταλική Μπιέλα. Εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια και τον Ιανουάριο του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας στον ΠΑΟΚ στον οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιόδου. Ακολούθησαν οι ΚΑΟΔ και Κηφισιά και το 2016 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όπου παρέμεινε για 3 χρόνια. Την τελευταία του περίοδο με τους Θεσσαλονικείς σε 28 αγώνες είχε 9,1 πόντους με 3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Έχει συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και Εφήβων, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ανδρών στα «παράθυρα» της FIBA».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση