GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκαθαρίζει για γκαρντ στην Εθνική

Μια δύσκολη βραδιά πέρασε για την Εθνική με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου που σόκαρε τους πάντες στις τάξεις της ομάδας....

Μια δύσκολη βραδιά πέρασε για την Εθνική με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου που σόκαρε τους πάντες στις τάξεις της ομάδας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πέρα από αυτό το ψυχολογικό βάρος έχει να διαχειριστεί και την αγωνιστική λύση που θα πρέπει να βρει, καθώς οι επιλογές στα γκαρντ είναι πολύ περιορισμένες.

Με τον Αθηναίου πλέον οριστικά νοκ άουτ και τον Σλούκα να δίνει αγώνα δρόμου για το Παγκόσμιο Κύπελλο (την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα προλάβει τη διοργάνωση), ο Νικ Καλάθης και ο Αντώνης Κόνιαρης έχουν απομείνει στις θέσεις των γκαρντ και μια προσθήκη είναι αναγκαία.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν η πρώτη σκέψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και παρότι ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Ούνιξ είχε «κοπεί» μόλις πριν μια εβδομάδα, έδειξε εξ αρχής επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική και να βοηθήσει αναβάλλοντας το ταξίδι του στο Καζάν για την έναρξη της προετοιμασίας με τη νέα του ομάδα.

Ακόμη, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο πως ο 30χρονος άσος θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό καθώς πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι εφόσον ο Σλούκας προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο (κάτι για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία) θα είναι άκομψο να «κοπεί» ξανά ο Μάντζαρης ή άδικο να «κοπεί» αντ’ αυτού ο Κόνιαρης ενώ είχε βρεθεί με το σπαθί του μια ανάσα από τα τελικά. Συνεπώς είναι ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο αντί του Μάντζαρη να κληθεί κάποιος άλλος γκαρντ, με υποψήφιο τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Η απόφαση αναμένεται μέσα στη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση