GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύκονος: Οι σχέσεις με την αλβανική μαφία και η δράση τους

Στα χέρια της αλβανικής μαφίας έχει περάσει πλέον ο έλεγχος της διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο, καθώς έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ...

Στα χέρια της αλβανικής μαφίας έχει περάσει πλέον ο έλεγχος της διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο, καθώς έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τους βαρόνους των καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές της Ασφάλειας που έχουν χαρτογραφήσει τη "σκοτεινή" πλευρά του νησιού, οι Αλβανοί φροντίζουν ώστε να υπάρχει επάρκεια σε κάθε είδους ναρκωτικών στην τοπική αγορά καθ'όλη τη διάρκεια των διακοπών, ώστε τα "βαριά πορτοφόλια" να έχουν εύκολη πρόσβαση, κυρίως στην κοκαΐνη. Μάλιστα, δεν λείπουν τα επεισόδια με πυροβολισμούς στα καλντερίμια του νησιού μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα στο νησί των Ανέμων.
Οι συμμορίες διακίνησης επιβάλλεται να έχουν επιτόπου ανθρώπους που θα ελέγχουν το χονδρεμπόριο μέχρι να διοχετευθεί το "προϊόν" στη λιανική αγορά του νησιού, καθώς έχουν επενδύσει πολλές χιλιάδες ευρώ για την αγορά ναρκωτικών και προσδοκούν το κέρδος τους να είναι τουλάχιστον τριπλάσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", ήδη από τα μέσα Ιουλίου έχουν καταφτάσει στο νησί τέσσερις Αλβανοί, οι οποίοι δηλώνουν επιχειρηματίες και έχουν νοικιάσει έως το τέλος Αυγούστου πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες δίπλα σε πασίγνωστη κοσμοπολίτικη παραλία. Οι τέσσερις "επιχειρηματίες" έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις ελληνικές Αρχές, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως έχουν στενή σχέση με την ηγεσία της αλβανικής μαφίας και θεωρούνται τοποτηρητές σε διάφορες περιοχές που έχουν ισχυρά συμφέροντα. Ήδη έχουν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από τις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί η δραστηριότητά τους. Οι ίδιοι πάντως φροντίζουν να μην τραβούν περίεργα βλέμματα. Έχουν προσλάβει δε και σεκιούριτι για να φυλούν τις πολυτελείς βίλες που έχουν νοικιάσει.
Με πληροφορίες από εφημερίδα Espressο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση