GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτη δοκιμή πυραύλου μέσα σε μία εβδομάδα στη Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πυραύλους μικρού βεληνεκούς άγνωστου τύπου, μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επ...

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πυραύλους μικρού βεληνεκούς άγνωστου τύπου, μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που δοκιμάστηκαν πύραυλοι μέσα σε μία εβδομάδα.

Οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τοποθεσίες στην ανατολική ακτή της Βόρειας Κορέας νωρίς το πρωί, διευκρίνισε το επιτελείο στο Γιονάπ.

Δύο αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν πως πράγματι η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε νέες εκτοξεύσεις πυραύλων και πρόσθεσαν πως κατά τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δοκιμή παρόμοια με τις δύο προηγούμενες.

Ο ένας από τους αξιωματούχους, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, έκρινε ότι οι πύραυλοι δεν εγείρουν απειλή για τη βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πόσοι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν.

Η σημερινή δοκιμή ακολουθεί την εκτόξευση δύο πυραύλων το πρωί της Τετάρτης και άλλων δύο την περασμένη Πέμπτη 25η Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση