GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ! «Βολεύτηκε» (και) ο Γιάννης Βλαστάρης...

Γνωρίζαμε πως ο Γιάννης Βλαστάρης, πάλαι ποτέ διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ήταν ένας από τους λογογράφους του Κυριάκου Μητ...

Γνωρίζαμε πως ο Γιάννης Βλαστάρης, πάλαι ποτέ διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ήταν ένας από τους λογογράφους του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και ο σημερινός πρωθυπουργός άλλαζε άρδην τα κείμενα που του έδινε.
Και τώρα… βολεύτηκε! Μαζί με τον πάλαι ποτέ – για μικρό χρονικό διάστημα – διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλο, ανήκουν και επίσημα στην στενή επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο διορισμός τους ισχύει από 9 Ιουλίου 2019. Ο μεν Γιάννης Βλαστάρης διορίστηκε σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Ο δε Δημήτρης Μητρόπουλος σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.
Και θα έρθουν και άλλα… δημοσιογραφικά βολέματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση