GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της Βρετανίδας που σκοτώθηκε στην Ικαρία: Είμαι συντετριμμένος

Ο 38χρονος σύντροφος της Βρετανίδας αστροφυσικού που σκοτώθηκε στην Ικαρία είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγαπημένης του. “...

Ο 38χρονος σύντροφος της Βρετανίδας αστροφυσικού που σκοτώθηκε στην Ικαρία είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγαπημένης του.

“Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Είμαι συντετριμμένος και μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη”, δήλωσε ο 38χρονος Κυριάκος, μιλώντας στη Daily Mail.

“Θα έρθει η στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά αυτή δεν είναι τώρα”, πρόσθεσε.

Ο σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού, μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στην Ικαρία και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο.

“Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα παραμείνω εδώ μέχρι να ολοκληρωθούν”, ανέφερε.

Σχετικά με τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο τους και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο θάνατος της συντρόφου του ενδεχομένως να μην οφείλεται σε ατύχημα δήλωσε: “Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό”.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση