GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Τροιζηνίας: Το ελικοδρόμιο δεν ήταν αδειοδοτημένο - ΒΙΝΤΕΟ

Το ελικοδρόμιο στον Γαλατά δεν ήταν αδειοδοτημένο, δήλωσε ο δήμαρχος Τροιζηνίας Κ. Καραγιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κατ' επέκτα...

Το ελικοδρόμιο στον Γαλατά δεν ήταν αδειοδοτημένο, δήλωσε ο δήμαρχος Τροιζηνίας Κ. Καραγιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κατ' επέκταση δεν ήταν ασφαλές για την προσγείωση και την απογείωση ελικοπτέρων.

Όπως είπε ο δήμαρχος, το ελικοδρόμιο κατασκευάστηκε περίπου το 1987 από το πρώην Λιμενικό Ταμείο Πόρου, το οποίο περιήλθε στον τότε δήμο Τροιζήνας. "Ουδέποτε ο δήμος δεν δόθηκε επίσημα ότι έχει ελικοδρόμιο, διότι ο χώρος αυτός απ' ότι φάνηκε και είχαμε διερευνήσει δεν μπορούσε να πάρει τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και ως εκ τούτου δεν ήταν ασφαλές για την προσγείωση και την απογείωση ελικοπτέρου", τόνισε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι εταιρείες με δική τους ευθύνη χρησιμοποιούσαν τον συγκεκριμένο χώρο "και αυτό βεβαίως εγώ δεν μπορούσα να το παρεμποδίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση