GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "ήρωας" λοχίας περιγράφει πώς έσωσε τον άνδρα που κρεμόταν από μπαλκόνι - ΒΙΝΤΕΟ

"Φύλακας άγγελος" αποδείχθηκε ένας λοχίας στην Ξάνθη για έναν άνδρα, που κρεμόταν από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο 55χρον...

"Φύλακας άγγελος" αποδείχθηκε ένας λοχίας στην Ξάνθη για έναν άνδρα, που κρεμόταν από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο 55χρονος ζαλίστηκε και έπεσε από το μπαλκόνι, ωστόσο, την τελευταία στιγμή κατάφερε να πιαστεί από τα κάγκελα.

Ο “ήρωας” λοχίας, Χρήστος Γκιαουράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειές του για να τον σώσει.  Ο 36χρονος ήταν στον δρόμο με τα παιδιά του και όταν άκουσε τις εκκλήσεις για βοήθεια, αντέδρασε αστραπιαία. "Το μόνο που του έλεγα, κρατήσου, σε κρατάω δεν φεύγεις... μη στεναχωριέσαι θα έρθει κάποιος να μας βοηθήσει και όντως ήρθαν οι άλλοι δύο οι συμπολίτες μου και καταφέραμε και τον ανεβάσαμε πάνω", είπε ο λοχίας. 

Στη συνέχεια περιγράφει το πώς κατάφερε να φτάσει γρήγορα στον 3ο όροφο της οικοδομής, σπάζοντας δύο πόρτες, ώστε να προσεγγίσει τον άνδρα που κρεμόταν και με τη βοήθεια δύο ακόμη ατόμων να τον ανεβάσουν πάνω στο μπαλκόνι. Ο λοχίας έσωσε για δεύτερη φορά τον άνδρα, καθώς του έκανε τεχνική αναπνοή όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση