GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο από την... κόλαση - Έβαλε κάμερες και έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της να δηλητηριάζει τον καφέ της - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών επειδή δηλητηρίαζε τον καφέ της πρώην πλέον γυναίκας του. Ο ....

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών επειδή δηλητηρίαζε τον καφέ της πρώην πλέον γυναίκας του.

Ο ... άτυχος 46χρονος πιάστηκε στα πράσα από κάμερα να ρίχνει μια μπλε ουσία στην κούπα με τον καφέ της γυναίκας του, ενώ βρίσκονταν στις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο Brian Kozlowski έριχνε Διφαινυδραμίνη στον καφέ της. Η τότε σύζυγος του 46χρονου, Therese Kozlowski, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ένιωθε συνεχώς κουρασμένη, με ναυτίες, με θολή όραση κι όλα αυτά μόλις έπινε τον πρωινό καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της... με τα χεράκια του.

Η γυναίκα που αισθανόταν συνεχώς άρρωστη, υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι έβαλε κρυφές κάμερες στην κουζίνα.

"Τον είδα με τρόμο να βάζει μια κούπα καφέ στον ίδιο και μετά να ρίχνει μια μπλε ουσία στην υπόλοιπη κανάτα. Και να ανακατεύει, πριν μου βάλει τον δικό μου καφέ".

Από ότι φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, καθώς στην αίτηση διαζυγίου που επέβαλε η γυναίκα, αναφέρει ότι την δηλητηρίαζε και με άλλες ναρκωτικές ουσίες κατά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση