GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Θα βοηθήσω την Εθνική να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται - Το όνειρο για τα αδέλφια του - ΒΙΝΤΕΟ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα άρχισε και η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ αρχίζει την προετοιμασία της. Ο Γιάνν...

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα άρχισε και η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ αρχίζει την προετοιμασία της.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι "ξέρουμε τον στόχο και θα πάμε στο Παγκόσμιο, θα δώσουμε το 100% και θα είμαστε καλά. Κι εγώ όπως όλη η χώρα ονειρεύεται να πάμε να κερδίσουμε ένα μετάλλιο. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση θα γινόμαστε καλύτεροι, θα βρεθούμε σαν ομάδα και θα γίνουμε ένα... και θα έρθει ο στόχος".

Όπως είπε ο Αντετοκούνμπο "είναι ωραίο να είσαι στην Εθνική με τα αδέλφια σου, ήταν ένα από τα όνειρά μας όταν μεγαλώναμε, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Μακάρι να ακολουθήσει και ο Άλεξ και ποιος ξέρει... μπορεί σε πέντε, δέκα χρόνια από τώρα να κερδίσουμε και ένα μετάλλιο σαν αδέρφια και με τους τέσσερις Αντετοκούνμπο στην ομάδα".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση