GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Γκασπάρ

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά τους Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα έφεραν στην Αθ...

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά τους Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα έφεραν στην Αθήνα και τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ λίγο μετά τις 17:30 έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να τελειώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα του Πειραιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκασπάρ εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος άσος τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε διακαώς τον συμπατριώτη στην ομάδα και η διοίκηση των Πειραιωτών έκανε πράξη την επιθυμία του, φέρνοντας στο λιμάνι τον έμπειρο δεξιό μπακ.

Ο Γκασπάρ θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Πειραιά με την απόκτηση του Πορογάλου μπακ προσθέτει στο ρόστερ της βάθος σε μία θέση που αγωνίζονται επίσης οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Μπρούνο Μιγκέλ Μποϊάλβο Γκασπάρ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, την περσινή σεζόν έπαιξε σε 30 ματς με τη φανέλα των «Λιονταριών», έχοντας 1 γκολ σε 2.062 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από την Σπόρτινγκ, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Φιορεντίνα και στη Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Μπενφίκα.

Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει παίξει και ως αριστερός μπακ σε κάποια ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση