GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο νοσοκομείο Χανίων: Έβγαλε σουγιά και απείλησε εργαζομένους

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων όταν ένας άνδρας μπήκε με σουγιά στα επείγοντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ...

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων όταν ένας άνδρας μπήκε με σουγιά στα επείγοντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν γύρω στις 10.30 το πρωί, ένας άνδρας μπήκε στα ΤΕΠ και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο και τους ασθενείς.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου του έκαναν παρατήρηση καθώς απαγορεύεται να τραβάς βίντεο στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος ωστόσο ως «απάντηση» έλαβαν από τον συγκεκριμένο άνδρα απειλές και ύβρεις, ενώ έβγαλε και σουγιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο νοσοκομείο ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν.

«Υπήρξε μία μικρή αναστάτωση χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει κανένας από τους ασθενείς ή τους εργαζόμενους. Όπως αποδείχθηκε αργότερα πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση