GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε το τελευταίο "αντίο" στον βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση

Θρίλερ με την κηδεία του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ο οποίος “έφυγε" από τη ζωή το...

Θρίλερ με την κηδεία του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ο οποίος “έφυγε" από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 95 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η εξόδιος ακολουθία καθώς και η κηδεία είχε ανακοινωθεί ότι θα τελούνταν χθες στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο μια ώρα πριν ενημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται με αποτέλεσμα φίλοι και παλιοί συνεργάτες του διάσημου κοσμικογράφου να μείνουν με τα λουλούδια στο χέρι.

"Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή" είπε στην Espresso ο φύλακας του Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση