GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυτικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι: Στο Λιμεναρχείο ο χειριστής του φουσκωτού

Στο Λιμεναρχείο με τον συνήγορό του παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που έπεσε πάνω σε ξύλινο βαρκάκι την Π...

Στο Λιμεναρχείο με τον συνήγορό του παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που έπεσε πάνω σε ξύλινο βαρκάκι την Παρασκευή το βράδυ στο Πόρτο Χέλι. Πρόκειται για 44χρονο αλλοδαπό τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές.

Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (2 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο.

Η τραυματισμένη γυναίκα που βρισκόταν στο μικρό αλιευτικό σκάφος μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση