GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία του υπουργού Τουρισμού με τον Γάλλο πρέσβη για τον πνιγμό των δύο αδελφών στη Ρόδο

Επικοινωνία με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, είχε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τον πνι...

Επικοινωνία με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, είχε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τον πνιγμό των δύο Γαλλίδων αδελφών σε πισίνα ξενοδοχείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός μετέφερε τη θλίψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του ιδίου, για το χαμό των δυο νέων κοριτσιών και ενημέρωσε τον Γάλλο πρέσβη ότι η κινητοποίηση του υπουργείου είναι άμεση και έχει επιληφθεί των ενεργειών.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίηση για την άμεση αντίδραση, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.

Ο υπουργός Τουρισμού έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής, ενώ αρμόδιος από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Δωδεκανήσου θα μεταβεί σήμερα στο σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση