GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ονομαστική ψηφοφορία σχετικά με την τροπολογία για την ΕΥΠ

Στις 6.30 θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας για την ΕΥΠ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας. Το ...

Στις 6.30 θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας για την ΕΥΠ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο να κάνει λόγο για "ντροπιαστική απαράδεκτη και σκανδαλώδη τροπολογία".

Ενημέρωσε το Σώμα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επιλέγει την "λύση" της αποχώρησης, όπως έκαναν το ΚΚΕ, το ΚΙΝΑΛ και η ΜεΡΑ 25, παρά την πρόκληση της ονομαστικής ψηφοφορίας. Ο κ. Τζανακόπουλος ζήτησε η ψηφοφορία να διεξαχθεί η αύριο ή την Δευτέρα του πρωί, κάτι που, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Βουλής δεν μπορεί να γίνει αφού το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, στο οποίο εντάσσεται η τροπολογία, συζητείται με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Έτσι ο κ. Τασούλας όρισε την ψηφοφορία για τις 6.30 το απόγευμα σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση