GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης: Το πρωθυπουργικό φιάσκο στην ΕΥΠ τείνει να εξελιχθεί σε σκάνδαλο

«Η συνεχιζόμενη σιωπή του κ. Μητσοτάκη ως προς τα μείζονα ερωτήματα που τεκμηριωμένα έχουν διατυπωθεί για τον νέο επικεφαλής της ΕΥΠ ...

«Η συνεχιζόμενη σιωπή του κ. Μητσοτάκη ως προς τα μείζονα ερωτήματα που τεκμηριωμένα έχουν διατυπωθεί για τον νέο επικεφαλής της ΕΥΠ έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ανεκτό όριο. Η σιωπή του είναι προσβλητική και για τους θεσμούς και για τους πολίτες». Αυτό τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι «η παρατεταμένη απόκρυψη του πτυχίου του κ. Κοντολέοντα, καθώς και της αναγνώρισής του από το ΔΟΑΤΑΠ, εάν υπάρχει, είναι πλέον σκανδαλώδης».

Ο κ. Ραγκούσης σημειώνει πως «τα ερωτήματα σχετικά με το ποινικό μητρώο του εκλεκτού του πρωθυπουργού είναι εξίσου μείζονος, τυπικής και ουσιαστικής σημασίας».

Σχολιάζει, τέλος, ότι με αφορμή την υπόθεση Κοντολέοντα «είναι αναμφισβήτητο ότι αναδείχθηκαν ήδη σοβαρότατα ζητήματα σχετικά με τις αρχές και την ποιότητα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη που μόλις ξεκίνησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση