GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση: Το ματωμένο μπλουζάκι της συζύγου του "καίει" τον εκατομμυριούχο ομογενή - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, της εν διαστάσει συζύγου του ομογενή...

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, της εν διαστάσει συζύγου του ομογενή, Φώτη Ντούλος.

Η Τζένιφερ Ντούλος, με την οποία ο εκατομμυριούχος ομογενής είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, παραμένει εδώ και μήνες εξαφανισμένη. Ο ίδιος, όπως και η σύντροφός του Μισέλ Τροκόνις, κατηγορούνται ότι τη σκότωσαν.

Η Τζένιφερ εμφανίστηκε τελευταία φορά ενώ πήγαινε στο σχολείο τα παιδιά της. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε κοντινή απόσταση. Από τότε παραμένει άφαντη.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας όπως και η φίλη του βρίσκονται έξω από την φυλακή με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Το νέο εύρημα είναι ένα ματωμένο μπλουζάκι της γυναίκας, η οποία αγνοείται από τις 24 Μαΐου. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το «NBC New York», επικαλούμενο το άρθρο της «Hartford Courant», η Αστυνομία βρήκε μία μπλούζα με λεκέ αίματος της Τζένιφερ, μεταξύ των αντικειμένων που ανακτήθηκαν από κάδους απορριμμάτων στην Albany Avenue του Χάρτφορντ.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Courant» ότι βρήκαν επίσης ένα στηθόδεσμο, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι της αγνοούμενης, καθώς και δύο σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια, με το αίμα της πάνω σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση