GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πρόκληση Ακάρ: Κανένας να μην προσπαθήσει να δοκιμάσει την ισχύ μας - Το τίμημα θα είναι μεγάλο

Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα Κατεχόμενα. ...

Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα Κατεχόμενα.

“Η Τουρκία πάντα προστατεύει τα νόμιμα δικαιώματα της όπως και αυτά της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’ και θα συνεχίσει να το κάνει”, δήλωσε ο Ακάρ και σημείωσε:

“Κανένας να μην προσπαθήσει να δοκιμάσει την ισχύ μας καθώς το τίμημα θα είναι μεγάλο και θα συνεχίζουμε να το λέμε. Δεν θα επιτρέψουμε με τετελεσμένα να καταπατηθούν τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων. Πρέπει να καταλάβουν καλά την αποφασιστικότητα αλλά και την θέληση μας”.

“Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο μπορούν να λυθούν στη βάση της συνεργασίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τη νεοσυσταθείσα ελληνική κυβέρνηση... Στόχος μας είναι η ειρήνη και η σταθερότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε:

“Όλες μας οι προσπάθειες γίνονται στο πλαίσιο επίτευξης αυτού του στόχου. Αναμένουμε ότι αυτό θα γίνει κατανοητό από τους συνομιλητές μας και από την Ευρώπη”.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: aa.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση