GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ - Αποκήρυξε τη Μύκονο: Με λήστεψαν, δώστε αλλού τα λεφτά σας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με μία οργισμένη ανάρτησή της στο instagram η Τζίτζι Χαντίνταποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο και προέτρεπε τους διαδικτυα...

Με μία οργισμένη ανάρτησή της στο instagram η Τζίτζι Χαντίνταποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο και προέτρεπε τους διαδικτυακούς της φίλους να αποφεύγουν το ελληνικό νησί αλλά και να δώσουν αλλού τα λεφτά τους. Ωστόσο, δεν φρόντισε να δώσει άλλες πληροφορίες, δημιουργώντας σειρά αναπάντητων ερωτημάτων.

Η Τζίτζι, μαζί με την Μπέλα και τις υπόλοιπες αδερφές της βρίσκονταν στη Μύκονο για τα γενέθλια της μεγαλύτερης αδερφής τους, Αλάνα.

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ληστές εισέβαλαν στο ενοικιαζόμενο σπίτι των κοριτσιών και πήραν πολύτιμα αντικείμενα, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, τσάντες. Ο πατέρας των διάσημων αδερφών που μίλησε στο ΤΜΖ είπε ότι νοίκιασαν πτήση τσάρτερ κι εγκατέλειψαν το νησί ενώ ο ίδιος αισθάνεται καλά που οι κόρες του είναι ασφαλείς. Σύμφωνα με το αμερικανικό people.com, η Τζίτζι υποψιάζεται ότι η δουλειά έγινε εκ των έσω καθώς το προσωπικό της βίλας είχε πρόσβαση στο εσωτερικό, ενώ εκφράζει τη διαμαρτυρία της ότι η αστυνομία δεν έκανε προτεραιότητα την καταγγελία της.

Πηγή: ΤΜΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση